Sfaturi pentru incepatorii de laser tag

Daca ai un job de la 9 la 5 si cauti o metoda de a te relaxa serile sau in weekend, laser tag poate fi o solutie mai intriganta decat miuta din fata blocului sau mersul la sala, care de obicei isi pierde farmecul destul de rapid, mai ales daca ai de schimbat trei autobuze pana acolo. Laser tag arena e locul in care se desfasoara meciurile de acest fel, de cele mai multe ori fiind vorba de o sala acoperita. Deci, ce ar trebui sa stii in caz ca esti nou in acest domeniu si ai vrea sa iei parte la aceste jocuri de laser tag?

–          Poarta haine inchise la culoare, pentru ca arena Laser Megazoneeste luminata de surse UV, in care verdele, rosul, albul vor iesi in evidenta si iti vei destainui astfel pozitia dusmanilor. De asemenea , ar fi util ca hainele tale sa nu atraga scame usor, pentru ca si acestea se vor vedea in conditiile de lumina din sala.

–          Poarta pantofi confortabili. In jocurile de laser tag trebuie alergat, sarit, ascuns- nu poti face asta cu pantofi de strada. Laser tag e un joc cu multe elemente sportive, nu un joc video pe care-l joci pe canapea, imbracat in orice tip de haine

–          Poarta mai multe “straturi” de haine- in arenele de laser tag, poate fi destul de rece la inceput, dar pe masura ce alergi, te vei incalzi si o sa vrei sa dai jos un pullover. Sigur, daca nu esti friguros, asta nu e chiar o problema, pentru ca poti incepe meciul direct in tricou.

–          Incearca sa “inveti” harta cat de repede si sa gasesti locurile de unde ai pozitie buna de tras, dar care sa poata constitui si ascunzatoare bune. Sigur, valoarea locurilor bune pe harta creste sis cade in functie de dinamica jocului, asa ca daca n-ai vazut pe nimeni in zona ta timp de peste 30 de secunde, ai face bine sa te misti.

–          Daca sala in care joci o permite, cauta un loc la “etaj”, de unde poti trage asupra celor de jos. Pe langa punctele pe care le poti castiga, aceasta tactica e potrivita si daca vrei sa-ti tragi suflul putin, mai ales daca n-ai o conditie fizica foarte buna. Sigur, urcatul la etaj e o solutie avantajoasa daca n-a fost incercata si de alti jucatori…de prea multi jucatori.

–          In caz ca esti disperat si iei parte la un meci important, cu colegii si familia si nu vrei sa fii codas cand se numara punctele….cauta si vaneaza copiii! Punctele valoreaza la fel de mult, dar copiii sunt mult mai usor de prins. Sigur, e o solutie cinica, dar tinand cont ca nimeni n-are de suferit propriu zis si tu vrei sa-ti speli imaginea, e o solutie la indemana.

–          Misca-te in continuare si in lateral- e cel mai bun mod de a te proteja, pentru ca senzorii sunt pozitionati in asa fel incat e mai greu sa fii nimerit daca te misti in acest mod. Dar cel mai important lucru e sa te misti…mult!

–          Daca nu ai timp sau culoar pentru a tinti “la milimetru”, trage multe “focuri” in directia tintei- sunt ceva sanse sa nimeresti totusi ceva si e mai bine decat sa nu faci nimic.

–          Nu uita sa te hidratezi: acest joc presupune foarte mult efort, asa ca in fiecare pauza consuma putin suc sau apa minerala.

–          Distreaza-te! 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s